PRIMAB Stålstommar


Egen tillverkning av kvalitetssäkrade stålstommar

Stålstommar är den solida ryggraden i moderna byggnadskonstruktioner. Med sin otroliga styrka, hållbarhet och snabba byggtid är de en favorit bland ingenjörer och arkitekter runt om i världen. Från skyskrapor till broar, stålstommar är det ultimata valet för dem som vill bygga något starkt och hållbart

Våra stålstommar tål att jämföras


Vi producerar med stolthet stålstommar av högsta kvalitet. Med avancerad teknik och kompetent arbetsstyrka skapar vi stadiga och pålitliga strukturer som är utformade för att motstå extrema belastningar. Vi har lång erfarenhet av specialtillverkning och jobbar sällan utefter färdiga mallar. Vi erbjuder en unik produkt där vi designar och skräddarsyr stålstommar för varje specifikt projekt. Genom att fokusera på kvalitet och precision, levererar vi några av de bästa stålstommarna på marknaden.

Stomme i stål liggandes i verkstad | PrimAB
Monterad stålstomme på arbetsplats | PrimAB

Vi designar, tillverkar och monterar


Vi besitter kompetens inom byggprojektets alla led, från kartläggning till montage. Det gör att vi kan konstruera och leverera stålstommar till ditt bygge, men vi kan också sköta montage och dimensionering. Vi är kvalitetssäkrade enligt Boverkets handbok, En 1090–1 samt En 1090–2. Här är några exempel på stomkomponenter vi konstruerar och levererar:

– Pelare
– Takbalk
– Traversbana
– Bjälklagsbalk

HSQ-balk - En viktig byggsten


HSQ-balkar är en viktig byggsten och spelar en avgörande roll i storskaliga byggnadsprojekt där hög hållfasthet står i fokus. Dessa avancerade balkar används som bärande strukturer för att stödja tunga laster och motstå extrema påfrestningar. I konstruktionen av skyskrapor, broar och industriella anläggningar är HSQ-balkar oumbärliga för att säkerställa stabilitet och långvarig hållbarhet. En HSQ-balks styrka gör dem idealiska för att skapa säkra och effektiva ramverk, och de kan anpassas för att möta specifika krav i olika byggprojekt. HSQ-balkar är helt klart en nyckelkomponent i genren stålstommar och lyfter konstruktionen till en nivå av hållbarhet och prestanda som överträffar förväntningarna.

Stålstommar på arbetsplats | PrimAB
Tom insida av nybyggd stålhall | PrimAB

Från industriella byggnader till fastigheter – Stålstommar har många fördelar


Stålstommar erbjuder många fördelar jämfört med traditionella byggmaterial som trä och betong, inklusive högre hållfasthet, lägre vikt och ökad hållbarhet. Dessutom är stål en återvinningsbar och miljövänlig resurs som kan hjälpa till att minska koldioxidavtrycket för byggprojekt i längden.

Med stålstommar kan byggprojektet också genomföras snabbare och mer effektivt, vilket kan minska byggtiden och därmed kostnaderna. Stålstommar är en långsiktig och kostnadseffektiv lösning för byggprojekt som kräver hög hållbarhet och mångsidighet.

Andra tjänster hos Primab


Stålkonstruktioner

Stålhallar

Stålstommar

Balkonger

Smidesräcken

Legotillverkning

Har du frågor kring våra Stålstommar? Varmt välkommen att kontakta oss för offertförfrågan.

Kontakta oss redan idag