PRIMAB Legotillverkning


Anpassningsbara lösningar för dagens och morgondagens industrier.

Upptäck alla de möjligheter vi på Primab kan erbjuda inom legotillverkning som din strategiska partner. Oavsett om du behöver prototyper, små serier eller storskalig produktion, är vi redo att omvandla dina koncept till verklighet. Vi sätter kvalitet och precision i första rummet och är stolta över att erbjuda snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Och med vår moderna maskinpark kan vi hantera projekt i alla storlekar och komplexitetsgrader

Legotillverkning med framtiden i sikte


Vi på Primab har varit med i branschen sedan 1989 och vet att det gäller att ligga i framkant i en utveckling som går mer och mer mot automatisering. I en dynamisk och konkurrenskraftig omvärld är det avgörande att vara innovativ och hålla jämna steg med de senaste framstegen.

Vi har under de senaste åren investerat i automatisering och effektivitet i såväl maskiner som processer för att kunna erbjuda bland annat en legotillverkning av högsta klass. Med en rymlig verkstadsyta på 10 000 m2 och modern utrustning har vi banat vägen för ökad produktivitet, kvalitet och effektivitet.

Korta beslutsvägar ger flexibilitet


Vår legotillverkning består av både manuell och automatisk produktion. Tack vare väl utformade processer har vi möjlighet att snabbt ställa om och vara lyhörda mot dig som uppdragsgivare. Vi täcker hela kedjan från första bearbetning till slutlig ytbehandling. Vi sätter stort värde på våra skickliga medarbetare och blästrar alltid innan tillverkning för en förbättrad arbetsmiljö och en högre kvalitet på slutprodukten. Läs mer om hur legotillverkningen går till i vår verkstad nedan.

Vår verkstad

Specialanpassad legotillverkning


I vår verkstad utför vi legotillverkning av bland annat stålkonstruktioner, balkongräcken och specialtillverkade balkar. Legotillverkning har etablerat sig som en nyckelfaktor för att skapa skräddarsydda och effektiva lösningar och självklart tar vi oss an uppdrag som underleverantörer eftersom vi kan bistå med en bred expertis. Vi jobbar även som helhetsleverantör och har uppdragsgivare främst i Stockholm men tar oss an uppdrag i hela landet. Läs mer om vår produktion här:

Stålkonstruktioner

Välj en trygg och kvalitetssäkrad leverantör för specialanpassad legotillverkning. Varmt välkommen att kontakta oss för offertförfrågan.

Kontakta oss redan idag