PRIMAB Legotillverkning


Anpassningsbara lösningar för dagens och morgondagens industrier.

Upptäck alla de möjligheter vi på Primab kan erbjuda inom legotillverkning som din strategiska partner. Oavsett om du behöver prototyper, små serier eller storskalig produktion, är vi redo att omvandla dina koncept till verklighet. Vi sätter kvalitet och precision i första rummet och är stolta över att erbjuda snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Och med vår moderna maskinpark kan vi hantera projekt i alla storlekar och komplexitetsgrader

Legotillverkning med extrem precision


Vi levererar figurskurna ståldetaljer för dig med höga krav

SKRÄDDARSYTT


Vi skär, kapar och borrar skräddarsydda plåtdetaljer på förfrågan och levererar lösningar med hög precision. Med vår moderna maskinpark kan vi ta oss an de allra knepigaste uppdragen.

MADE IN DALARNA


Från vår toppmoderna verkstad i hjärtat av Sverige levererar vi detaljer över hela Sverige. Vår legotillverkning är en extra fjäder i hatten och vi tar emot beställningar exempelvis från andra smidesverkstäder med mindre utvecklad maskinpark.

KVALITÉ & HANTVERK


Våra plåtdetaljer tillverkas med extrem precision då en stor del av processen är automatiserad. Detta minimerar risk för mänskliga misstag och säkerställer kvalitet på vår legotillverkning.

Med framtiden i sikte


Vi på Primab har varit med i branschen sedan 1989 och vet att det gäller att ligga i framkant i en utveckling som går mer och mer mot automatisering. I en dynamisk och konkurrenskraftig omvärld är det avgörande att vara innovativ och hålla jämna steg med de senaste framstegen.

Vi har under de senaste åren investerat i automatisering och effektivitet i såväl maskiner som processer för att kunna erbjuda bland annat en legotillverkning av högsta klass. Med en rymlig verkstadsyta på 10 000 m2 och modern utrustning har vi banat vägen för ökad produktivitet, kvalitet och effektivitet.

Automatisk maskin i industriell miljö som tillverkar LEGO-komponenter
Man som utför legotillverkning

Korta beslutsvägar ger flexibilitet


Vår legotillverkning består av både manuell och automatisk produktion. Tack vare väl utformade processer har vi möjlighet att snabbt ställa om och vara lyhörda mot dig som uppdragsgivare. Vi täcker hela kedjan från första bearbetning till slutlig ytbehandling. Vi sätter stort värde på våra skickliga medarbetare och blästrar alltid innan tillverkning för en förbättrad arbetsmiljö och en högre kvalitet på slutprodukten. Läs mer om hur legotillverkningen går till i vår verkstad nedan.

Vår verkstad

Specialanpassad legotillverkning


I vår verkstad utför vi legotillverkning av bland annat stålkonstruktioner, balkongräcken och specialtillverkade balkar. Legotillverkning har etablerat sig som en nyckelfaktor för att skapa skräddarsydda och effektiva lösningar och självklart tar vi oss an uppdrag som underleverantörer eftersom vi kan bistå med en bred expertis. Vi jobbar även som helhetsleverantör och har uppdragsgivare främst i Stockholm men tar oss an uppdrag i hela landet. Läs mer om vår produktion här:

Stålkonstruktioner
Staplade LEGO-tillverkade stålbalkar
Primab legotillverkning

Figurskurna ståldetaljer


Vi på Primab erbjuder dig som kund även alternativet att anlita oss som leverantör av ståldetaljer. Med vår stora maskinpark kan vi ta oss an uppdrag med stor precision och vi levererar detaljer såväl till andra smidesverkstäder som direkt till dig som entreprenör. Vi levererar på förfrågan även kompletta materialsatser med skurna plåtdetaljer och kapade eller figurskurna rör eller balkar. Vi erbjuder skärning, kapning och bockning av stål, plåt och balk. Vi utför efterbehandlar av våra produkter utefter behov och ser detta som en styrka i vårt produktionsled. Vi utför efterbehandlingar såsom blästring, trumling, slipning, fogberedning och målning vilket går i linje med vår ambition att kunna leverera en högkvalitativ slutprodukt.

Kontakta oss

Andra tjänster hos Primab


Stålkonstruktioner

Stålhallar

Stålstommar

Balkonger

Smidesräcken

Legotillverkning

Välj en trygg och kvalitetssäkrad leverantör för specialanpassad legotillverkning. Varmt välkommen att kontakta oss för offertförfrågan.

Kontakta oss redan idag