STÅLKONSTRUKTION I FOKUS


EN KOMPLETT TILLVERKARE

PRIMAB startades 1989 av Per Risvall. Verksamheten har utvecklats successivt under åren och idag är PRIMAB en komplett tillverkare av byggnadskonstruktioner i stål och plåt.

Med utgångspunkt från Vikmanshyttan, där vi har kontor, verkstad och måleri, är vi verksamma i hela Sverige med fokus på entreprenader i Stockholmsregionen. Under åren har vi varit involverade i stora projekt som exempelvis Tele2 Arena, Arlanda Airport och Mall of Scandinavia i Stockholm.

Vår styrka är att vi erbjuder våra kunder allt under ett och samma tak och i en nära dialog med beställarna. Tack vare erfarenhet, kunskap och en modern maskinpark skapar vi unika lösningar enligt kundens behov. Inga projekt är för stora eller för krångliga. Vi finns till hands med allt som behövs från projektering hela vägen till färdig produkt.

Kvalitetssäkrade arbeten

Sedan 1996–1997 har vi infört och dokumenterat ett kvalitetssäkringssystem av produktionen enligt ISO 9002. Detta är sedan 2008 översatt till verksamhetsledningssystemet FR2000. Vi är också certifierade i EN 1090-1 och SS-EN ISO 3834-2.

GEDIGEN KUNSKAP INOM STÅLKONSTRUKTIONER


Vi monterar våra stålkonstruktioner i egen regi. Våra beställare kan också utföra montaget på egen hand efter att vi levererat
stålkonstruktionen.