PRIMAB Stålhallar


Vi tillverkar skräddarsydda stålhallar för alla branscher

Vi designar, tillverkar och bygger din nya stålhall. Vi anpassar våra projekt direkt utifrån dig som beställare beroende på vad ni har för önskemål och behov. Med egen tillverkning av stålstommar kan vi garantera en stor flexibilitet. Nedan kan du läsa mer om olika typer av stålhallar vi kan erbjuda inom lager, industri, sport och affärer.

Specialtillverkade stålhallar - Så här går det till


Projektering

Vi står till hands med allt från ritning till bygglov

Tillverkning

Tillverkning av stålhallens komponenter i vår egen verkstad

Montering

Vi monterar både i vår verkstad och ute på plats

Leverans

Vi ser till att byggnadsmaterialet levereras till montör i de fall vi inte står för montering

Våra lösningar


Stålhall för lager och logistik


Många av våra största projekt är just lagerhallar och logistikbyggnader. Vi bygger då stålhallar vars syfte är smidig logistik och genomtänkt förvaring anpassat för olika branscher och gods. Schenkers logistikhall i Södertälje är ett bra exempel på en stor stålhall med ett noga genomtänkt logistikflöde. Vi tar oss däremot gärna an mindre projekt för både livsmedel- och läkemedelsindustrin med tillhörande kylsystem och så vidare. Möjligheterna till flexibilitet i fråga om dimensioner och funktion är i stort sett obegränsade.
Exempel:
– Lager för konsumtionsvaror
– Fraktcentraler
– Kyllager
– Brandskyddade lagerlokaler

Stålhallar | DB Schenkers logistikhall tillverkad av PrimAB
Stålhallar | Tele2 Arena med PrimAB stålkonstruktioner.

Sporthallar och idrottsanläggningar


Vi bygger stålhallar för olika typer av sportanläggningar och kan stoltsera med att ha levererat stålkonstruktioner till bland annat Tele 2 Arena. Vi tar oss även an mindre kommunala idrottsanläggningar som ishallar och padelhallar. Med lång erfarenhet klarar vi av de flesta projekt och utför allt från projektering till sista skruven!

Läs mer om stålkonstruktioner

Stålhall för industri och produktion


En annan del av produktionen består av stålhallar avsett för tillverkning inom olika delar av industrin. Detta ställer mycket specifika krav på oss som leverantör i form av olika golvtyper samt den uppenbara säkerhetsaspekten. Vi kan erbjuda projektering och tillverkning av industribyggnader för flera branscher, från livsmedelsproduktion till tung industri. Se några exempel nedan.
– Livsmedelsproduktion
– Byggnadsmaterial
– Fabriker
– Tillverkning

Tom insida av nybyggd stålhall | PrimAB
Stålkonstruktion under uppbyggnad | PrimAB

Köpcentrum och affärsbyggnader


För projektering av stålhallar till exempelvis köpcentrum handlar byggnationen mycket om specialanpassning utefter beställarens önskemål. Den ena konstruktionen är sällan den andra lik. Efter många år i branschen har vi haft nöjet att vara med på många olika projekt och samlat på oss erfarenhet inom både det ena och det andra.

Numera erbjuder vi stålhallar till affärsbyggnader och köpcentrum helt anpassat efter behov. Se gärna tillverkningen och byggnationen av Mall of Scandinavias huvudentré i stål på 220 ton.

Andra tjänster hos Primab


Stålkonstruktioner

Stålhallar

Stålstommar

Balkonger

Smidesräcken

Legotillverkning

Vi är en trygg leverantör av stålhallar tillverkade enligt dina specifika önskemål och behov.

Kontakta oss redan idag