Smidesräcken från PRIMAB


Smidesräcken med hantverk & kvalité från Dalarna

Smidesräcken är en stilfull och hållbar lösning för att öka säkerheten på trappor, altaner och balkonger. Med sitt unika och personliga uttryck är smidesräcken ett tidlöst val för dig som vill ha både funktionalitet och estetik. Genom att välja smidesräcken och smideslösningar i stål från Primab, får du en lösning som är tillverkad av högkvalitativt material som kan anpassas efter dina önskemål och behov.

Anpassa efter behov och stilpreferenser


Vi tar fram unika unika lösningar för dina behov

SKRÄDDARSYTT


På PRIMAB är vi stolta över att kunna erbjuda smidesprodukter som tillverkas enligt dina specifika önskemål och behov. Vi förstår att varje projekt är unikt och därför sätter vi alltid våra kunders önskemål i första hand.

MADE IN DALARNA


När du väljer en tillverkad produkt från oss kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet. Vi är stolta över att kunna säga att vårt hantverk är tillverkat i Dalarna. Det innebär att vi har full kontroll över produktionen, från början till slut, vilket garanterar högsta standard på våra smidesprodukter.

KVALITÉ & HANTVERK


Våra erfarna hantverkare är specialiserade på att tillverka smidesprodukter som är både vackra, hållbara och har en hög standard. Denna kvalitetsstämpel ger alla våra produkter en lång livslängd. Vi är övertygade om att vår passion för smideshantverk och omsorg om detaljer kommer att göra ditt projekt framgångsrikt.

Smidesräcken i stål - Elegans och hållbarhet i ett


Smidesräcken ger din balkong, trappa eller uteplats ett unikt och påkostat utseende som dessutom håller sig snyggt i många år. Ett räcke i smide har en otroligt lång livstid och är nästintill fritt från underhåll. Liva upp miljön i trädgården eller inomhus med fina och långlivade detaljer som passar såväl moderna hus som de klassiska. Vi producerar, levererar och monterar smidesräcken med högsta kvalitet från vår toppmoderna verkstad till hela Sverige. Våra räcken håller alltid hög standard gällande funktion, säkerhet och design. Förutom räcken i smide erbjuder vi räcken i många andra material och utföranden.

Läs mer om våra balkonger
Gul fasad, stenhus och blå himmel
Vackra och detaljrika smidesräcken

Skräddarsydda balkongräcken


Balkongräcken är en viktig del av ditt hem och kan både öka säkerheten och tillföra en stilren touch till din balkong. Genom att välja rätt balkongräcke kan du skapa en harmonisk och trygg utomhusmiljö. Med olika material och designalternativ kan balkongräcken anpassas efter dina stilpreferenser och behov, och skapa den perfekta avskiljaren mellan balkongen och omgivningen.

Balkongräcken i olika utföranden

När du anlitar oss på PRIMAB skräddarsyr vi balkongräcken i dimensioner och utförande, balkongen kan i stort sett ha vilken form som helst! Säkerheten är givetvis i centrum och boverkets regler gällande belastning och fallskydd har högsta prioritet. Med våra erfarna arbetare är möjligheterna med ett smidesräcke nästintill oändliga, och vi tillverkar även räcken i en rad andra material:

– Räcken av aluminium
– Sinus plåt
– VP plåt
– Pinnar
– Härdat glas
– Olika laminatlösningar/formica

Vi erbjuder 2 standardutföranden som är mycket kostnadseffektiva men vi tillverkar också efter kundens önskemål. Vi varmförzinkar alla våra räcken, därefter pulverlackeras räcken i valfri RAL kulör.

Med en stor uppsjö av lyckade projekt har vi samlat på oss fina referenser från otaliga bostadsrättsföreningar. Om ni går i funderingar på att skaffa smidesräcken och balkongräcken, rekommenderar vi er att ta kontakt med oss på Primab. Vi hjälper dig genom hela processen!

Trappa upp stilen - Få anpassade trappräcken i smide efter behov & önskemål


Vill du ha ett snyggt smidesräcke till din trappa? Då har du kommit rätt. Vi tar oss an små och stora uppdrag och tillverkar trappräcken i enlighet med arkitekts projektering eller kunds behov och önskemål. Säkerhetsregler i relation till belastning och fallskydd är självklart av högsta prioritet, utan att det kommer i vägen för räckets design. Vi tillverkar smidesräcken till både raka och svängda trapplöp och monterar på plats om behov finns. Oavsett miljö och stil har vi erfarenheten som krävs för att räcket ska passa in i alla olika miljöer.

Rött smidesräcke i skogsmiljö

Andra tjänster hos Primab


Stålkonstruktioner

Stålhallar

Stålstommar

Balkonger

Smidesräcken

Legotillverkning

Vi är en trygg leverantör som erbjuder smidesprodukter  tillverkade enligt dina specifika önskemål och behov.

Kontakta oss redan idag